[...] 2. Jako ciekawostkę podam, że niektórzy uderzacze robili boksowanie ze sztangielkami 4 kg w sekwencji rosnącej - od 5 do 100 powt w serii, po czym zjazd od 100 do 5 repów. Motyle po tym płoną;) 3. Na forum animalpak kojarzę typa, który robił trening bodaj Armaggedon, [...]
elmez- masz racje ALE sam pomysl co za bzdurne pytanie "z czym najlepiej łaczyc propa" skad mamy co kolwiek wiedziecz czy chce szybko przytyrac czy moze zalezy mu na twardym mięsniu, a moze wogle na silownie nie chodzi. i co odpowiesz takiemu w prost "z metką" typ idzie kupuje propa z meta sie zapyta jak to brać.
[...] przewlekłego zakwaszenia ma wpływ status kwasowo-zasadowy diety, nie ilość białka w diecie! Do autora idz do dermatologa, niech Ci powie co to jest. Ważne, żebyś wiedział z czym masz doczynienia dokładnie. Dodatkowo, niech Ci pomaga swoimi sposobami. Nie pytaj się go o dietę, bo jest duża szansa, że Ci powie żle. Sam poszukaj badań, bardziej [...]
A jakie to firmy ? No i czym kierujesz sie mowiac ze sa w tej cenie lepsze firmy, wlasnymi doswiadczeniami, przeczytanymi opiniami innych, czy moze idzie jakos sprawdzic faktyczne dane na temat jakosci uzywanych skladnikow etc, znalezc porownania itd?
w poscie na pierwszej stronie jak wół stoi (po ang) że badanie które wykazuje niby że firma R jest najlepsza zostało ZLECONE 'niezależnemu' laboratorium PRZEZ FIRMĘ R . nad czym tu jeszcze debatować? przeciez jest na tacy jak wół podane
[...] jedną serię na rękę) i podciąganie neutralnym chwytem (tyle ile mogę), potem na klatę ławka pozioma ostatnio siadło 55x5 ale czuję że 60 jest w zasięgu (tak wiem nie ma się czym chwalić ;D) potem skos hantlami i na koniec krzyżowanie linek na wyciągu górnym. Barki wzniosy bokiem oraz OHP. Biceps i triceps to już do wyboru czesto rotuje [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Witam, to znowu ja: Mam problem, od 2-3 tyg ćwiczę "splitem" na masę z jednego magazynu. Oraz z dietą: 7;00 Owsianka 100g i jakiś owoc 12:00 (szkoła kanapki) chcę zastąpić czymśinnym 15:00 200g piersi z kurczaka +torebka ryżu 17;30 150g twarogu ze śmietaną 20:00 150g twarogu +ryż Czasem też o 20 dołoże pierś ! +Gainer który jużmi się skończył. [...]
[...] idzie do przodu, nie można stać w miejscu, bo to śmiesznie wygląda. Jeśli SW nie będą się rozwijać - to skostnieją. W większości przypadków tak właśnie jest/było (zwłaszcza te SW które nie były na bieżąco weryfikowane podczas walk) A wogóle to nie ma się czym martwić, ponieważ za 100 lat bjj będzie się nazywać tradycyjna sztuka walki z Brazylii!
nie boj zaby pakowac.. co to jest 105gr? dla mnie 2gr to 170gr bialka.. a w styczniu wchodze na 300-400, wiec nie masz sie czym przejmować a więc - "dobijaja na siłe" Pozdrawiam, Dezir - moderator działu "Fitness" "My job as a professional trainer and consultant is to produce the greatest results in the shortest period [...]
jezeli masz własne info przygotowane do tego typu publikacji to moge za 400,- to zrobić (czyli tak jak pisałem +serwer i domena komercyjna). W przeciwnym razie i tak musze mieć info o czym ma byc strona a koszt moze wzrosnąć ok 300zł. Na tamtej stronie w duzej mierze treść pisałem sam.
panowie nie rozumie 1 rzeczy jak to jest ze Kubica (jak i inni) w Q3 wyjezdzaja pojezdzic "na luzie" 3-4 minuty po czym chowaja sie do garazu i wyjezdzaja na 1(!) najszybsze okrazenie...przeciez biorac pod uwage paliwo i jego ciezar moznaby w 3 okrazeniach wykrecic najlepszy czas tymczasem czołowka proboje tylko w 1-2 okrazeniach [...]
[...] hehe Udo (cm) jak u byka Wyciskanie-Klatka (kg) uuu Wyciskanie-Barki (kg) sznuje sie Przysiad (kg) tym bardziej Martwy Ciąg (kg) nie ma o czym mówić Zainteresowania Historja,biologia morska,silownia,DZiewczyny!!!!a i jeszcze komputery Coś o sobie Co o sobie !!!! Jestem git nie dlugo bede wygladal [...]
[...] jogurt naturalny to spoko,można pic.Ale jako źródła białka osobiście bym go nie traktował.Dlaczego? Bo zawiera więcej laktozy, niż białka. A laktozy to raczej nikt,kto wie czym ona jest, nie chce spożywac w nadmiarze. A tak na marginesie,to diety odchudzające, w których panie stosują jogurt jako cudowny środek na zrzucenie paru kilogramów to [...]
[...] ci nogi puchnac tio mozesz treningu nieskonczyc (prznajmniej ja tak miałem i to po jabłczanie ) co do moich poglądów jak widac napisalem ze ja tak mialem wiec niewiem w czym problem jesli o to kaman i jeszcze raz powtazam teoria a praktyka to 2 rózne sprawy przyznam moj blad niedoczytalem ze gra w kosza i wszystko proponowalem pod noge ale [...]
[...] żadnych upominków, brak wpisowego, albo jakaś niewielka suma od zawodnika oraz za pierwsze miejsca nagrody typu puchar, dyplom, czy też jakis upominek np koszulki. Niewiele informacji na temat turnieju 3. Wysoko - Niski( Średni ) - tzn. jeżeli punkt pierwszy i drugi zawieraja sie w sobie, o czym dokladnie bede pisal opisując kolejne turnieje
georgu czym różnią się dla stawów ćwiczenia z obciążeniem własnego ciała od treningu na sprzęcie ? Każdy sport obciąża stawy . . . Najlepiej niech siedzi w domu cały dzień i niech sobie kupi wózek inwalidzki taki z joystickiem, żeby łapy się nie przeciązyły Chcę chłopak trenować na siłce niech trenuje . . . Jeżeli da odpowiednią intensywność [...]
Dezorientujesz. Niech się dowie co to jest indeks glikemiczny, czym się różnią węgle, tłuszcze, białka, w jakich proporcjach się stosuje i jakich porach dnia. Bo koleś leży na podstawach, zielony jest jak zeszłoroczna kiełbasa Edit: udało ci się przeedytować prze moją odpowiedzią, więc to "dezorientujesz" już nie aktualne Zmieniony [...]
[...] 6 - 10 - Budowa masy mięśniowej Tydzień 11 - Regeneracja Tygodnie 12 - 16 - Definicja umięśnienia ------------------------ Na poczatek poczytaj troszkę, by wiedziec "w czym szum" TRENING: ĆWICZENIA I ZASADY TRENINGOWE: http://www.kulturystyka.pl/atlas/ JAK UŁOŻYĆ WŁASNY PROGRAM TRENINGOWY PORADNIK KROK PO KROKU NA KAŻDYM POZIOMIE [...]
Po pierwsze na jakiej Ty jesteś kaloryczności? Bo masz wielką rozbieżność, kiełbasy, szynki, gratki, chleby tostowe i cała inna przetworzona żywność - do wywalenia, o czym zostało już wspomniane, a Ty nadal to wrzucasz ... Nie wbijaj gotowej potrawy, czy składnika spożywczego, np. jak schab pieczony, tylko waż i zapisuj przed obróbką termiczną. [...]